2011. szeptember 19., hétfő

Közhírré tétetik az első oktatás ideje

Ha más nem talál ki jobbat az időpontot vagy helyszínt illetően (2011.09.26. Hétfőig, az első tanításig /king/), akkor jövőhét Hétfőre elkészítek egy irc-csatornát és délután 16:00-tól 20:00-ig ott leszek tanítani azokat akik úgy döntöttek hogy belevágnak a dologba.

Holnapra írok (fenét írok, aurorásat másolom és egyszerűsítem) egy képekkel ellátott útmutatót ahhoz hogy feltaláljatok a csatornára ha az elkészült.


Gondolom felmerült pár embernek, hogy miben lenne ez másabb mint egy sima "megnézem az oktató videót/leírást" tanulástól. Sok különbség nem lesz, valószínű ugyanazt fogom elmondani amit ezekből is megtanulhatsz, pár eltérés lehet lesz az egyéni szemléletmódokból adódóan. Amit viszont kiemelnék: a videó nem fog válaszolni neked ha gondod akadt valamivel, tőlem viszont ezt ott helyben megkérdezheted, ami mindenképp egyszerűbb/gyorsabb mint vadul keresgélni a megoldást Google-on vagy a fórumokon. Ez lesz a lényegi különbség.

2 megjegyzés:

  1. Azt szeretnem kerdezni, hogy ezek az irc-es oktatasok/beszelgetesek meg fognak jelenni esetleg post-kent ezen az oldalon?

    VálaszTörlés
  2. Ha beleegyeznek azok is akik részt vettek a párbeszédben rajtam kívül (értsd: megjelent tanulók), akkor valószínűleg igen.

    VálaszTörlés