2011. szeptember 19., hétfő

Régi regék

Az ok, amiért erre a határozásra jutottam: röhejes volt azt látni hogy zéró tapasztalattal rendelkező emberek mind saját csapatot akarnak alakítani (és valahogy mind 4 anime köré épül)... Siralmas volt azt látni hogy egyes csaptok olyan feliratot adtak ki, amelyek időzítése még ahhoz a videóhoz se illeszkedik, amiből kimuxolták a feliratot, másoknak meg sikerült annyira megformázni a feliratot hogy a szöveget szó szerint képen kívülre tették. Hogy két példát említsek a sokból.

A cél: A fenti emberekben ugye megvolt annyi önbizalom hogy alapítgassanak és kiadjanak. Velük nem tudok mit kezdeni, ezért inkább azok felé fordulok, akik szeretne fansubolni, de tudja hogy nem tud semmit, vagy alig valamit (nagy dolog ha valaki ismeri és beismeri tudása határait). Nekik szeretnék segítséget nyújtani, hogy a semminél jóval több hasznosítható alaptudással lássanak neki a dolognak.

Valamint azoknak, akik saját céljukra tanulnák mindezt csak, hogy a saját meglévő videójukhoz igazítsák a feliratot vagy bármi hasonló.


Remélem kellően sértő volt az első rész, valamint hihető a második. Most megyek dolgozni, kell a 16-ik havi bér a görög politikusainknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése